Bolaget skall bedriva en restaurangverksamhet med en ekologisk inriktning på vin och mat, livsmedelshantering, catering samt därmed förenlig verksamhet.
2025-01* | 2024-01* | 2023-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 047 | 5 688 | 3 871 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 138 | -1 089 | -342 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 174 | -1 200 | -377 |
Årets resultat (tkr) | -1 174 | -1 200 | -377 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 450 | 2 636 | 1 426 |
Antal anställda | 5 | 3 |
2025-01* | 2024-01* | 2023-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 047 | 5 688 | 3 871 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 138 | -1 089 | -342 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 174 | -1 200 | -377 |
Årets resultat (tkr) | -1 174 | -1 200 | -377 |
TILLGÅNGAR | 2025-01* | 2024-01* | 2023-01* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 331 | 1 654 | 674 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 119 | 983 | 751 |
Tillgångar (tkr) | 2 450 | 2 636 | 1 426 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-01* | 2024-01* | 2023-01* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 131 | -695 | 55 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 025 | 2 574 | 864 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 294 | 758 | 507 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 450 | 2 636 | 1 426 |
2025-01* | 2024-01* | 2023-01* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2025-01* | 2024-01* | 2023-01* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 3 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 138 | 1 290 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -10.3% | -19.1% | -8.8% |
Soliditet | 5.3% | -26.4% | 3.9% |
Kassalikviditet | 24.6% | 40.6% | 50.5% |
Bolaget skall bedriva en restaurangverksamhet med en ekologisk inriktning på vin och mat, livsmedelshantering, catering samt därmed förenlig verksamhet.